tiistai 18. huhtikuuta 2017

KESÄKUNTOON UPEILLA TREENIVAATTEILLA


On taas se aika vuodesta kun tulee kevään ensimmäisiä aurinkoisia päiviä muistutuksena siitä, että ihana kesä on tulossa. Kesä on ehdottomasti mun lempi vuodenaika, ja kuten varmaan monella muullakin, se kesäkroppakin olisi aika ihanteellinen.

Se pyykkilautavatsa ei (valitettavasti) kuitenkaan tule silmänräpäyksessä, eikä joulu-, pääsiäis- ja vappuherkut auta asiaa millään tavalla. On siis aika suunnata salille. Hyvä asia on kuitenkin se, että lumikin on palannut tässä vaiheessa, joten ehdit hankkia kesäkropan vaikka kahteen
kertaan ;)

Treeniasu_1
Toppi täältä | Housut täältä

Mun mielestä treenivaatteilla on iso merkitys (ja ehkä vähän isompi kuin pitäisi olla). Huomaan, että jokaisen vähän ”aktiivisemman” kauden alussa minulla onkin uudet treenivaatteet niskassa, ja olen taas siinä pisteessä, että olisi aika uudelle treenikaudelle. 


Treeniasu_2
Toppi täältä | Housut täältä

En tiedä mistä johtuu, mutta uusien treenivaatteiden ostaminen tuo jonkinlaista inspiraatiota. Mulla on aina sääntönä, etten saa käyttää treenivaatteita muualla kuin salilla, ja kun on löytänyt sen täydellisen combon, haluan käyttää niitä niin kipeästi, että päädynkin treenaamaan. Uudet treenivaatteet saa tuntemaan, että nyt on uusi alku kyseessä. Kuluneissa kuteissa on vähän nihkeetä olla, eikö vain? 

Mulle tärkeää treenivaatteissa on ehdottomasti istuvuus ja mukavuus. Jos vaatteet kiristää, tai ovat liian isoja, ei tule treeneistä yhtään mitään. Täytyy pystyä tekemään kaikkia liikkeitä ilman että housut repeää tai että vaatteet on liian löysät. Mukavuus on kaiken A ja O. Olen huomannut, että ilmavuuskin tekee treeneistä paljon mukavammat :D


Treeniasu_3
Toppi täältä  | Housut täältä

Viime kerralla ostin oikein räikeän setin, joten joku vähän ”vaatimattomampi” setti olisi kiva tällä kertaa. Tykkään tosi simppeleistä asuista, mutta esim. tuo musta kuviollinen iski silmään. Bongasin nämä Espritin verkkokaupasta, ja tosiaan, vielä ehtisi pistää ostoskoriin ja tavoitella sitä kroppaa ;) 

Mikä on mielestäsi tärkeintä treenivaatteissa, ja mitä mieltä olette näistä? :)  

- Roxy 


10 kommenttia:

 1. Ihanat noi mustat legginssit �� Mukavuus ja istuvuus <3

  VastaaPoista
 2. Mulla on ihan sama homma ton fiiliksen kans, et heti jaksaa lähtee treenaa ku on uudet treenivaatteet! Hitsi tuli kunnon inspis ostaa joku uus asu nyt :D

  VastaaPoista
 3. Toi ensimmäinen asukokonaisuus on kyl tosi kiva! <3

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva postaus! :) Ja tykkään kyl noist kaikist tosi paljon!

  VastaaPoista
 5. Munkin mielestä treenivaatteilla on tosi iso merkitys! Ihania vaatteita <3

  VastaaPoista
 6. Mäkin motivoin itseäni ostamalla uusia treenivaatteita. Pakko kyllä myöntää, että ihastuin noihin tokassa kuvassa olevaan settiin ja pakko käydä itselle tilaamassa tollaset ! <3 Kiitos taas ihanasta postauksesta, tykkään tosi paljon lukea sun blogia :)

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥