keskiviikko 9. marraskuuta 2016

OLIKO KAIKKI SEN ARVOISTA?


Mä muistan, kun tuntui maailman turhimmalta asialta lähteä kouluun aamulla. Keksin niin monta parempaa asiaa tehdä päivällä, kuin kuunnella toimintasuunnitelmia ja älykkyysprofiileja. Nukkuminen tai Netflix tuntui jo niin paljon palkitsevammalta :D Meillä oli niin hauskaa kotona Camin kanssa, ja vietimme todella paljon aikaa yhdessä. Tunsin oloni niin poissuljetuksi luokaltani, kun en aidosti ollut kiinnostunut siitä mitä teimme. Kaikki tuntui pakkopullalta jossa satuin olemaan hyvä. Nykyään ei oo yhtään samanlaiset fiilikset ♥︎

Collage 2

Vaikka minulla ei ole samanlaista varmuutta tulevasta, tai edes tarkka kuva siitä mitä minusta tulee, minulla on intohimoa ja inspiraatiota oppia kaikkea matkalla mitä voikaan tehdä. Ja kuulostaahan se tosi imelältä ja blabla, mutta kyllähän sillä pääsee aika pitkälle. On päiviä kun pelkään mitä tulevaisuus tuo, ja jos tulen saamaan töitä tällä alalla. Tulee aina olemaan joku toinen joka on paljon valppaampi ja innovatiivisempi. Yritän kuitenkin keskittyä tämänhetkiseen, ja siihen missä minä voin kehittyä juuri tässä ja nyt.

Outfit 15

Eräs poika kysyi multa miksen halua pyrkiä tunnetuksi muusikoksi. Vastasin, että tulee aina olemaan joku parempi. Hän sanoi seuraavaksi: "But you know... Some like Rihanna, some like Beyoncé and some like Roxy. Just remember me when you're famous."

- Roxy 

6 kommenttia:

 1. Ihan paras ratkaisu on se, mikä tuntuu itsestä oikealle <3 Lisäksi omia intohimoja pitääkin toteuttaa :)!

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihanasti toi poika sanoi sulle!♥ Niinhän se menee :')

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olikin! Yllätyin ihan tosi paljon, kun oli vieläkin niin nuori :D

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia ja ihana teksti! Unelmiaan kohti pitää pyrkiä, elämä ei oo mitään elämää, jos ei elä sitä niin, että se tekee sut onnelliseksi :)

  http://fiiaelina.blogspot.com/

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥