keskiviikko 24. elokuuta 2016

NIZZAN KOHOKOHDAT


Meidän reissun aikana vietimme useimmat päivät Nizzassa. Rakastuin Nizzaan ensisilmäyksellä ja oli kyllä ihan täydellinen matkakohde! ♥

IMG_2975_Fotor

IMG_3045_Fotor

IMG_3070_Fotor

DSC_0152_Fotor

Ensimmäisenä iltana söimme asunnolla ja lähdimme drinksuille juhlistamaan meidän alkanutta lomaa.

IMG_3603_Fotor

IMG_2823_Fotor

IMG_2802_Fotor

Tykkään aina reissujen aikana tutustua kaupunkeihin ihan rauhassa, niin saimme ensimmäisenä iltana pienen sightseeing:in meidän uudelta paikalliselta kaverilta, ja lähdimme pyörimään seuraavana päivänä. Nizzan rannat ovat myös aivan upeita, ja olikin pakko pysähtyä ottamaan vähän aurinkoa ;)

Myöhemmin lähdimme viettämään tyttöjen iltaa Janican ja Metten kanssa salonkiin, ja meillä oli sitten toisen asteen hemmottelut manikyyrien ja pedikyyrien merkeissä. En osanut päättää minkä otan ennen kuin saavuimme salongille, niin en tietty muistanut ottaa sandaaleja mukaan. Jouduin sitten kävelemään takaisin paperi-sandaaleissa haha :D Illalla lähdimme Nizzan yöelämään, eikö ollut valittamista ;)

IMG_2933_Fotor

Lauantaina kiipesimme edellisestä yöstä riippumatta Nizzan linnaan katsomaan. Jossain vaiheessa hissi vähän houkutteli, mutta olisihan se ollut vähän huijausta :D Oli ihan sairaan upeat näkymät, ja niistä tulee vielä erikseen postaus! :)

IMG_2830_Fotor

DSC_0573_Fotor

Seuraavan kerran olimme kokonaan Nizzassa vasta tiistaina, ja silloin olinkin jo tullut todella kipeäksi. Mutta ei se mun menoa (kuten aina) oikeastaan haitannut. Lähdimme shoppailemaan muutamaksi tunniksi, ja illalla mulla olikin tärkeä tapaaminen josta kerron myöhemmin ;)

Viimeiset päivät Nizzassa vietin rennoissa merkeissä lääkärin vastaanotolla, rannalla ja asunnolla. Matkakohteena Nizza on kyllä todella monipuolinen, että meidänkin piti jakaa asioita moneen päivään. Rakastin Nizzan rantoja, yöelämää, ravintoloita, ihmisiä ja kaupungin kauneutta! Oli myös todella hauskaa matkustaa Janican kanssa, koska halusimme samoja asioita ja saimme paljon uusia kokemuksia! Isot peukut Nizzalle ja meille! ♥

Onko joku teistä käynyt Nizzassa, tai haluaisitteko? ;) 

-Roxy

4 kommenttia:

 1. Uu mikä tapaaminen? :O

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Itse en ole käynyt Nizzassa, mutta kovasti haluaisin. Sitä ollaan kehuttu kyllä melko paljon, joten ehkä joskus pääsen käymään siellä kaveriporukan tai vaikka poikaystävän kanssa :-) Ihana kuitenkin kuulla, että teillä oli Janican kanssa kiva reissu, vaikka tulitkin kipeäksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) On kyllä niin ihana paikka, että kannattaa käydä!

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥