lauantai 21. toukokuuta 2016

MITEN PÄÄSTÄ RANTAKUNTOON?

How to have a beach body:

1. Have a body
2. Go to the beach

IMG_1669

No ei, mutta oikeasti..! Jos haluaa timmin kropan kesäksi, voi jo pienillä muutoksilla saada aikaiseksi tuloksia! :) Itse haluan mieluummin tuloksia pidemmällä kaavalla, mutta nämäkin toimivat tosi hyvin jos vain jatkaa hyviä elämäntapoja!

1. Juo paljon vettä! Moni luulee, että veden juonti turvottaa, ja saattaa tuntua siltä ensimmäisenä päivänä. Vesi oikeastaan vähentää nestehukasta johtuvaa turvotusta ja korostaa sen sijaan lihaksia, ja näytät heti paljon paremmalta! ;)

2. Mieti mitä syöt. Itse en kauheasti innostu karppauksesta ja mielestäni hiilarit antaa ihan hyvää energiaa treenaamiseen. Mutta useimpien mielestä hiilareiden vähentäminen minimoi turvotusta. Voi myös ajatella, että voin ja sokerin syöminen lusikalla ei ole kauhean iso apu tilanteeseen :D Karkit, pikaruoka ja sipsit kannattaa jättää ihan satunnaisiksi herkuiksi, ja kääntyä esimerkiksi hedelmien puoleen jos tulee makean himo :)

IMG_1673

3.  Kiinnitä huomiota aineenvaihduntaasi! Nuku hyvin, liiku, syö pieniä annoksia säännöllisesti ja juo paljon vettä.

4. Hanki uusia rantavaatteita. Tosi paljon on kiinni ihan omasta itsevarmuudesta. Jos uudet bikinit saa olosi hyväksi - osta pois!

IMG_1662

5. Treenaa, treenaa, treenaa... :D Löydä sinulle sopiva liikunta, ja hyviä harjoituksia netistä tai esimerkiksi PT:n avulla!

Nyt skarpataan yhdessä! ;) Saa nähdä miltä sitten näyttää, kun ei ole maannut sohvalla kokonaisen vuoden haha :D

- Roxy 

11 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja upeita kuvia! <3

  VastaaPoista
 2. Ruokavaliolla on niin suuri merkitys :) ja tosiaan itsensä motivoiminen sinne treenaamaan on joskus aikamoisen työn takana. Tosin en koskaan treenaa, jos ei siltä tunnu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! Sanotaan, että 80% tuloksista on pelkästään ruokavalion ansiosta, vaikka se 20% laatu on todella tärkeä.

   Poista
 3. Ruokavaliolla on niin suuri merkitys :) ja tosiaan itsensä motivoiminen sinne treenaamaan on joskus aikamoisen työn takana. Tosin en koskaan treenaa, jos ei siltä tunnu.

  VastaaPoista
 4. Htvä vinkkejä :) näistä on kyllä aina apua :)!!

  VastaaPoista
 5. Oon kaikesta samaa mieltä! Ite oon aina halunnut elää terveellisillä elämäntavoilla ja treenata aktiivisesti, mutta vasta viime syksynä vihdoin aloin toteuttamaan sitä. Nyt en kyllä vaihtais enää pois, tuntuu paremmalta niin fyysisesti kuin henkisestikin! :)

  mariannesendenali.com

  VastaaPoista
 6. Hyvät perusohjeet terveeseen elämän tapaan. Vedenjuonti vähentää turvotusta koska se kiihdyttää aineenvaihduntaa. Lisäksi vesi on hyväksi kaikelle. Ihonkin se saa hehkumaan. (Sisäinen kostutus on ulkoisia voiteita tärkeämpää.) Ja oikeesti oma kroppa näyttää hyvältä, jos se tuntuu hyvältä. Jos oma kroppa nyt aiheuttaa epävarmuutta, ei se epävarmuus välttämättä lähde 10 kilon pudotuksella pois. Yleensä terveellisten elämäntapojen löytäminen ja oman kehon hyväksyminen johtaa parhaisiin tuloksiin, siinä saattaa samalla huomaamatta pudota painokin... :) Sä oot kyllä upeessa kunnossa! :)♡

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥