lauantai 16. huhtikuuta 2016

SUURIA MUUTOKSIA TULEVAISUUTEEN


Roxy... Mitä sä oot oikein tekemässä? :D


Muistakaa HD! ☝︎

"Teet juuri niin kuin tuntuu parhaiten!" ... Jos olisin tiennyt mikä on minulle parasta, olisin jo tehnyt sen. Mutta nyt koen, että tiedän.

Olipas vaikeata tiivistää kuuteen minuuttiin! Keskustelemme tästä asiasta helposti useita tunteja viikossa kämppikseni kanssa! :D
Tein aikaisemmin postauksen erityisopettajaksi opiskelemisesta, ja sain monta kommenttia siitä miten tärkeä se työ on. Olen ehdottomasti samaa mieltä, mutta uskon etten juuri minä ole tarkoitettu tekemään tätä tärkeätä työtä. Työn täytyy kuitenkin kehittää ja täyttää työntekijääkin, ja uskon että tämä seikka puuttuisi ihan täysin. Kaikki työt ovat kuitenkin omalla tavalla tärkeitä, mitä tahansa valitseekaan.

Onko täällä kenties joku samanlaisia päätöksiä tehnyt lukija? :)
Tiedän, etten ole ainoa elämän vaeltelija. Tai en nyt niinkään sanoisi, onhan mulla kuitenkin suunnitelma jos oikein tarkkoja ollaan ;)

- Roxy 

12 kommenttia:

 1. Todella kiva postaus ja mukavan erilainen. Toivottavasti löydät sen oman polkusi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivon myös.. ♥ Vitsit jos nyt onnais tällä kertaa!

   Poista
 2. Tosi rohkeeta tehdä noin isoja muutoksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tunnen kyllä, että menen vähän vastavirtaan, mutta nyt elämä on vain sellaista :D

   Poista
 3. Olipa jotenkin tosi ihana video ja osaan samaistua ihan täysillä! Lähdin opiskelemaan biologiaa suoraan lukiosta ja kaksi vuotta on nyt melkein kulunut koko ajan miettien onkohan tää nyt mun juttu laisinkaan, mutta olen löytänyt vihdoin ratkaisun: teen biologian kanditutkintoon asti ja vaihdan sitten yliopiston sisässä maisteriin ainetta, ettei tarvitse lähteä enää hakemaan erikseen juurikin noiden kiintiöiden ja muiden muutosten takia. Näin saan tutkinnon joka on omannäköinen ja siihen sisältyy niitä asioita joista on oikeasti kiinnostunut. Tsemppiä sulle jatkoon, joskus täytyy vähän repäistä ja muistaa ettei elä elämäänsä ketään muuta varten kuin itseään! c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoista! ♥ Mä mietin kyllä todella paljon sitä kandia, mutta mulla olisi siihen vielä 2 kokonaista vuotta.
   Kandilla ei opetuksessa tee yhtään mitään, niin tämä on mielestäni se ainoa ajankohta jolloin pystyn tekemään muutoksen, ilman että haaskaan liikaa aikaa.

   Poista
 4. Toi on tosi rohkea päätös! :) Olen itse jumittanut jo ihan tarpeeksi kauan kotikulmilla ja nyt hakenut kouluun ihan toiseen kaupunkiin kauas kotikaupungista. Elämässä pitää uskaltaa ottaa isoja askeleita ja tehdä muutoksia.
  Itsekin haluan aina tehdä asioihin muutoksia, mikäli jokin tuntuu väärältä.
  Tää oli hyvä postaus! Ihailen tosi paljon sun rohkeutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra! :) Olet ihan oikeassa, ja aion vähän repäistä tällä kertaa ;) Tsemppiä muuten sullekin, kyl me pärjätään! ♥ Kiitos ihanista sanoista!

   Poista
 5. Tsemppiä Roxy! Teit varmasti oikean päätöksen. :) Mäkin tulin tänne Britteihin saakka opiskelemaan, mutta päätin ekan vuoden jälkeen lopettaa aika samoista syistä kun sä ja vietän nyt välivuotta(/-vuosia) miettien, mitä oikeasti tahtoisin tehdä. Kyl se tästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saana! ♥ Toivotaan, että pääsen siihen kouluun, tai sitten vietän myös välivuotta :)

   Poista
 6. Sä vaikutat tosi symppistyypiltä! :) ja ehdottomasti oli parempi tehdä tää päätös jo nyt kun nykyiset opinnot ei tunnu omalta jutulta. Vielä isompi kynnys alan vaihtoon olisi varmasti muutaman vuoden päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana ♥ Niin olisi ollut, olet aivan oikeassa!

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥