sunnuntai 14. helmikuuta 2016

THE TIME I WAS A PLAYBOY BUNNY


Keskiviikkona meillä oli Jessican ja Wilin kanssa kauan odotetut sitsit ♥ Olen tietty käynyt monessa, mutta odotettiin tätä tiettyä erityisen paljon. Sitsihän on opiskelijoiden pöytäjuhla teemalla missä syödään ja lauletaan yhdessä. Ihan parhaita, missä on hyvät mahdollisuudet tutustua uusiin ihmisiin ja osallistua opiskelijaelämän parhaimpiin puoliin :)

IMG_0558_Fotor

IMG_0550_Fotor

PicMonkey Collagecvbbvfd

PicMonkey Collagedsfghjk

Arvasitte jo varmaan teeman, mutta oli siis kyse aikuisvihteestä :D Mietin kyllä etukäteen, että apua, mitä tästä oikein tulee. Meno oli kuitenkin tosi tyylikäs ja ihmiset olivat panostaneet asusteisiin ihanan paljon.

12694524_972017016178726_2665803663927516346_o_Fotor

Koskaan ei voi tietää millaiset sitsit tulee. Meno riippuu tosi paljon pöytänaapureista (useimmissa ei saa valita istumapaikkoja) ja sitsin vetäjistä. Meillä kävi tosi hyvä tuuri pöydän kanssa, ja vetäjät lämpenivät illan mittaan. Oli kyllä mielestäni parhaat (Uumaja-sitsien kanssa), ja jää kyllä mahtavaksi muistoksi ♥

Mitä mieltä olette mun asusta? :) Ja oletteko koskaan käyneet sitseillä? 

- Roxy 


8 kommenttia:

 1. Hahaha ihana XD näytät upealta! <3

  VastaaPoista
 2. Apua mä en edes tiennyt mitä sitsit on, piti googlettaa :D Noh, tiedonjyvästä rikkaampana eteenpäin! Ihan mahtava asu, ei liian törky muttei liian kukkahattutätimäinenkään ;) Teillä oli varmasti hyvät pirskeet! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Nonni mut nyt tiedät :) Ja kiitos :) Oli kyllä todella todella hauskaa!

   Poista
 3. Uu! Odotan innolla sitsejä, koska rakastan kaikkia asuja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuut varmasti tykkäämään! :D <3 mä rakastuin ainakin ihan alusta, vaikkei koko juttu ollutkaan ihan tuttu ennen yliopistoa :)

   Poista
 4. Tosi upealta olet kertakaikkiaan näyttänyt <3

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥