torstai 17. joulukuuta 2015

#17: VALITSEMANI BLOGITEnsimmäisessä luukussa minulla aukesi "Linkkaa blogisi" ja olen nyt käynyt läpi kaikkia ihania blogeja :) Vaikka sanoin valitsevani kolme blogia, en pystynyt rajoittamaan kolmeen. Tuli vastaan niin monta kivaa blogia, että viisikin tuntui olevan ihan liian vähän ♥ 
Valitsemani blogit eivät ole missään tietyssä järjestyksessä; olette kaikki ihania kirjoittajia :) 


Valitsemani blogit


And That's Why I Smile 


Mielestäni tällä blogilla on tosi kiva nimi joka antaa ihan alusta todella suopean vaikutelman :)
Blogissa on paljon kuvia arjesta ja on siksi "aito" lifestyle-blogi, jos niin voi sanoa :D Tykkään itse lukea blogeja missä käy ilmi mitä ihminen oikeasti puuhailee. Yleisesti blogista tulee tosi positiivinen fiilis!
Fifty Ways 


"Olen kameran molemmilla puolilla viihtyvä 18-vuotias tyttö. Blogi on kertomus arjestani ja mielenkiinnon kohteistani ripauksella vaaleanpunaista ja tyttömäisyyttä."

Olen jo kauan törmännyt tähän blogiin, ja tykästynyt joka käynnillä :)  Blogissa näkyy nätti tyttö kivoissa asukuvissa, ja blogi on täynnä tyttömäisiä postauksia. Julia vaikuttaa mukavan oloiselta ihmiseltä jonka blogissa on yksi mun suosikki ulkoasuista ;) 
Emmiina H. 


"Täällä kirjoittelee parikymppinen nainen Lapualta, jossa asun poikaystäväni kanssa.Blogini käsittelee omaa arkeani nyt välivuonna, joten aihealue on laaja. " 

Blogissa on todella ihanasti muokattuja ja sopivan kokoisia kuvia, ja jään todella helposti selailemaan postauksia. Kirjoittajalla on ollut blogi entisestään mutta aloittanut uudestaan, ja olen tästä iloinen, koska blogi on tosi kiva :)Kaksi naamainen


"Ideoita, reseptejä, vaatekaapin ja meikkipussin sisältöä, syvällistä pohdiskelua, tiukkaa mielipidettä, matkustelua ja kaikkea siltä väliltä!"

Tämä on ihanan tyttömäinen blogi, jossa on hyvin monipuoliset tekstit. Ulkoasu sopii mielestäni todella hyvin blogin sisältöön, ja koska en itse ole kauhean tyttömäinen, niin saan tästä blogista varmasti tarvittaeessa mun daily dose of girliness ;) Blogin kirjoittaja vaikuttaa aivan ihanalta ihmiseltä jolla on sydän paikoillaan :)


Sonja Tuulia K 


Olen aina tykännyt tästä blogista, koska on todella rentouttavaa luettavaa! Blogissa on paljon lifestyle-postauksia ja päivän asuja mitä mä tykkään lukea, ja sitä paitsi selkeä ulkoasu ja tosi kivasti muokatut kuvat :) Sonja on todella kaunis kaikissa kuvissa että tulee ihan kateelliseksi joka käynnillä ♥  
- Roxy 

7 kommenttia:

 1. Kivoja blogeja! Tästä löytyikin uutta luettavaa omallekin lukulistalle. Kiitos :)

  ♥:lla http://sanssu-justhewayouare.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Upeita blogeja oot valinnut! Itsekin pidän Julian Fifty ways blogista ja hiljattain tutustuin tuohon Kaksinaamainen blogiin, se on myös ihan mahtava ♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos mielettömästi! :) ♥ Ihana alotus aamulle, kun löytää oman blogin sun lempparien joukosta. :)

  VastaaPoista
 4. Voi mikä yllätys tämä oli! Kiitos paljon! ♥

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanista sanoista, kehuista ja maininnasta, tämä piristi päivää ihan mielettömästi :) <3

  VastaaPoista
 6. Uii, kuinka kivaa löytää oma bloginsa tuolta :D Kiitos paljon♥ :)

  VastaaPoista
 7. Niin kiva löytää oma bloginsa muiden joukosta!♥
  Kiitos sulle :)

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥