perjantai 4. syyskuuta 2015

KÄMPPIS TAGIMG_7713_Fotor

Lupasin esitellä mun kämppistä teille, ja koska blogeissa pyörii Boyfriend tag, niin tein itsellemme oman version tästä, että pystytte tutustumaan mun ja Camillan yhteiseen elämään näiden kysymyksien kautta :)

Vastasimme näihin kysymyksiin niin, ettemme nähneet toistemme vastauksia ennen esikatselua, emmekä sitten muokanneet niitä yhtään :D Enjoy! ♥

(Camillan vastaukset mustalla, Roxyn vastaukset vaaleanpunaisella)

1. Tunsitteko toisenne ennen kuin muutitte yhteen?
Silleen puoliks, en oikein edes muista mitä kautta ollaan tutustuttu. Jotenkin koulun ja kavereiden kautta. Ennemminkin tiedettiin toisemme kuin tunsimme. Ollaan tarjoiltu samoissa juhlissa pari kertaa ja meidän molempien pikkuveljet tunsi kans toisensa. Jotenkin vanhempamme tunsivat toisensa koulun vanhempainyhdistyksen kautta. Joo tiedän, kuulostaa oudolta... :D Ei oikeastaan :D Veljemme olivat kavereita, ja vanhempamme olivat ystäviä. Oltiin myös töissä sellaisessa illallis-tapahtumassa pari vuotta, eli säädettiin keittiössä muiden kanssa. Mutta olin puhunut Camin kanssa kunnolla ehkä.. 5 kertaa? Ollaan oltu kavereita Facebookissa 04/15 asti. 

2. Mitä mieltä olit sun kämppiksestä ensimmäisen kerran kun olitte tekemisissä?
Että enköhän mä kestä vuotta samassa kämpässä sen kanssa huhhuh.. :P  Noei, vaan, ihan mukava ihminen ja varmasti tulee olee hauskaa :)
Muistan että mietin että onpas todella helppoa tulla toimeen Camin kanssa, ja oltiin samaa mieltä ihan kaikesta ihan alusta asti. Ja muuten vaa, et jos nyt olisinkin väärässä, niin yks vuos kerrallaan sitten ;) 

3. Mistä yleensä riitelette?
Vielä ei oo tullut mitään aihetta riitaan, heh :D Varmaan niitä tulee ajan mittaan, mutta molemmat osaa sanoa heti jos on joku vialla, niin eiköhän ne asiat selviä sitten puhumalla :) Ei me itse asiassa riidellä ollenkaan :D Asiaa on kyllä todellakin auttanut se, että olemme todella reheellisiä, eikä me pahastuta pienestä. Mut kyl me varmaan viel painitaan täällä x)  

4. Mitä mieltä olet Roxyn bloggaamisesta?
Ihan perseestä!       NOEI! :D On kiva, että hänellä on tällainenkin harrastus. 

5. Miten kylpyhuoneen jakaaminen sujuu?
Tosi hyvin! Meillä on peilikaappi lavuaarin yläpuolella ja jaetaan se puoliks.
Hyvin! Oon tyyliin kerran pyytänyt hoputtaa kun meillä oli kiire :D Ja tilaa on molemmille, vaikka onkin pieni kylppäri. 

6. Oletteko miettineet lemmikkieläimiä?
Olishan se koira kiva, mut tuskin tähän kämppään nyt hankitaan mitään. Ihaillaan aina muiden ihmisten koiranpentuja tuolla kadulla :D
Meillä molemmilla oli koira vanhempien luona, ja tekis kyllä mieli :D Pitää nyt kuitenkin olla realistinen.. Pitää tyytyä söpöjen pentujen Googlettamiseen :D

7. Mikä on hauskin juttu mikä on tapahtunut?
Öööööö :D Ollaan naurettu kippurassa jo monta kertaa! Palohälytin keskellä yötä ja ihan vaan sellaisia superturhia asioita mitkä make no sense :D Täällä tapahtuu kaikkee hauskaa, mutta mieleen jäi kyllä kun testattiin mun pölyistä lämmitintä, ja sekuntti sen jälkeen kun pohdimme, että tykkääköhän palohälytin tästä hajusta, palohälytin alko huutaa.. 12 yöllä XD Hauskinta oli ehkä se että reagoimme molemmat niin eri tavalla - mä hain tuolin ja Cami viuhto tyynyllä, ja muistan et me naurettiin niin kauan et mahaan sattu XD

IMG_9252_Fotor

8. Mikä on yksi sääntö mitä noudatatte?
Ei me olla mitään sääntötaulukkoa seinälle ripustettu :D Me sovitaan asioista aika rennosti, esim ei sillä oo paljon väliä jos toinen meistä siivoo vessan kahtena peräkkäisenä viikkona. Kunhan se ei mene siihen, että yks meistä siivoo yksinään tän koko kämpän vuoden aikana xD Lainaillaan toki tavaroita toisillemme, mutta ostetaan omat ruoat jne. Sharing is caring haha :) Paitsi et en mä Camin ruokaan koske. Meillä ei kyl oo sääntöjä oikeastaan... Mutta tuleehan sitä läpäl muistutettua että "hei sä tiskaat sit tän bioroskiksen/vessan seuraavan kerran" ;) #Disgustiiiing..! 


9. Mikä on suosikki asiasi jonka teette yhdessä?
Vielä ei olla ehditty tehdä tosi paljon juttuja, mutta varmaankin katsoa leffaa ja syödä Ben&Jerry's jäätelöä :P
Meillä on Ben&Jerry's lauantai yhdessä :) Mut sillee arjessakin on kivaa kun syödään yhdessä.


10. Onko teillä kutsumanimiä toisillenne, ja miksi?
Hahahahaha, Roxylle on varmaankin Bambi, kun se kaatuilee vähän välii täl kämpässä :D Kuuluu vaan *pam* ja se on lyöny jalkansa johonki pöydänkulmaan, ja seuraavana päivänä sil on jo jalat mustelmilla XD Kutsun yleensä Camillaa Camiks. Makes sense doesn't it? 


11. Mitä sun kämppis voisi syödä joka päivä kyllästymättä?
KALAPUIKKOJA! Tyyliin salaattii :D Camillan viiden päivän salaattikulho tukki koko jääkaapin XD 


12. Mitä hän osaa erityisen hyvin?
Jättää teensä juomatta ja alussa hän jätti keittiön kaapinovet/muut ovet auki. Olin vähän väliä laittamassa niitä kiinni :D Osaa hän nauraakin ja pitää hauskaa! Kaikkii urheilu-juttuja. Cami on kunnon fitness :D Ja on muuten tosi taitava tekee minustakin aamuihmisen, ku asun tosiaan tossa olkkarissa ilman ovea, ja Cami lähtee aikaisin kouluun tai sitten lenkille :D 

IMG_9277_Fotorhj

13. Mistä asiasta/asioista joudut aina muistuttamaan?
Hmmm, ei oo vielä sellaista asiaa mistä joutuisin AINA muistuttamaan. Tiskaa pois ruokailuvälineitä (kun meillä oli niitä niin vähän) ku kaikki haarukat oli aina loppu XD Ja sit et "Onhan sulla avaimet", mutta lähinnä back upina jos (kun) mä ite unohdan :D 


14. Millainen on hänen koti-look?
Rento-lookki niin kuin mullakin. Cami jättää yleensä kouluvaatteet päälle, tai sit sil on treenivaatteet ennen ku lähtee salille/lenkille, mutta muuten tosi rento :) 


15. Millaista on asua sun kämppiksen kanssa?
Mulle se on uus asia mut toisaalta ihan kiva, niin on joku jonka kanssa olla ja puhua. Ei tuu yksinäinen fiilis kun talossa on muitakin.
On oikeesti tosi kivaa! Oon viihtyny yleisesti täällä Vaasassa niin paljon paremmin ja nopeammin kuin olin odottanut, ja johtuu kyllä tosi paljon tästä kivasta ilmapiiristä joka meillä on kotona ♥


Saimme kyllä hyvät naurut kun luimme toistemme vastauksia, ja olikin tosi kiva nähdä että muistamme samoja kohokohtia :)
Haastan kaikkia teitä, jotka asutte jonkun kanssa ;) Tää jäi kyllä niin posiitivisesti meidän mieleen :D

Haleja meiltä!

- Roxy ja Camilla ♥

8 kommenttia:

 1. Siis.. Aivan ihana postaus! :D Iiihana idea! Vaikken teitä edes tunne niin nauroin ihan sairaan paljon noille vastauksille :D

  VastaaPoista
 2. Vähän kiva kun teitte tälläsen haasteen, tätä oli tosi hauska lukee :D voin vaan kuvitella miten hauskaa teillä siellä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini ♥ Niin no pakko tehdä tällaista kun poikaystävää ei ole ;)
   Täällähän me :P

   Poista
 3. Ihana postausidea! :D Tosi kiva!

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus! Osaat aina tehdä niin kivoja ja erikoisia postauksia :)

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥