keskiviikko 26. elokuuta 2015

MY NEW DRESSES


PicMonkey Collagejjjj

PicMonkey Collagehh

PicMonkey Collageyy

PicMonkey Collage444

Ostin pari viikkoa sitten mekkoja H&M:stä, ja olen ollut tosi tyytyväinen niihin. Eivätkä olleet hinnallakaan pilattuja, kun loppusaldoksi tuli 12€! :D Mitä mieltä olette mekoista, ja kumpi on teidän suosikki? :)

- Roxy 

15 kommenttia:

 1. Jälkimmäinen sopii sulle todella hyvin! Todella ihana, kuten sun hymysikin! :) Itelleni kuitenki valitsisin ensimmäisen näistä kahdesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Mietin kaupassa että onkohan se vähän "yliampuva", mutta ei se nyt mielestäni kuitenkaan. Toimii kyllä tosi hyvin kun lähtee ulos ja näin :)

   Poista
 2. Ihania, sopii sulle niin hyvin! Oot tosi kaunis! :)

  http://niinaullamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Eka mekko on mun lemppari! ♥

  VastaaPoista
 4. Tosi nättejä mekkoja ja aivan ihania kuvia <3

  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania mekkoja ja varsinkin kun ovat kukkakuvioisia! Itse en kyllä pysty valitsemaan suosikkiani, sillä molemmat ovat erittäin ihania! :)

  VastaaPoista
 6. Mulle tuli samantien mieleen Carrie, siitä Carrien nuoruusvuosien sarjasta! Oot typykkä kuule aika karkki! :) Mä halusin itse myös tuon ensimmäisen mekon, mutta mä en ole monein kuukausien aikana löytänyt kuin 36 kokoa ihan kaikkialta! :D Taitaa jäädä haaveeksi koko mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiiii kiitos ♥ Ihanasti sanottu! :)
   Joo niitä kokoja oli kyllä tosi huonosti kun ostin, että ihan näitä XS ja sit XL kokosia vain! Kyllä sä vielä jonkun tollaisen löydät ;)

   Poista
 7. Mä ostin myös tuon ylemmän mekon viime kesänä sovittamatta. Mutta meikämandoliinin kroppa on sen muotoinen, että vaikka hoikassa kunnossa silloin olinkin, ei mulla ollut mitään mahiksia mahtua kokoon 36. 38 taas roikkui toisista kohdista rumasti. Ollappa nuori ja hyväkroppainen!

  Kiitos kun linkkasit blogisi 😊

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥