perjantai 30. toukokuuta 2014

TUOTEARVOSTELUJA

Ajattelin kirjoittaa viidestä tuotteesta joita käytin loppuun Uudessa-Seelannissa.
Minusta muiden ihmisten arvostelut ovat todella tärkeitä, koska eihän mitään negatiivisia seikkoja tietenkään oteta esille mainoksissa, so let's get started :)

1. Schwarzkopf Extra Strong Styling Mousse. Tätä piti laittaa hieman kosteisiin hiuksiin saadaakseen lisää tuuheutta hiuksiin. Tässä oli myös samassa lämpösuojaa hiuksille, esim. kuivatusta tai suoristusta varten. Mä en kyllä nähnyt mitään maagisia tuloksia, ja käytin loppuun todella nopeasti.
Jätän hyllylle.  

2. Clearasil Rapid Action Scrub. Tämä oli ihan perus hyvä ja teki ihon hetkeksi todella sileäksi. Ihan hyvä arkikäyttöön, mutta ei se siitä tullut kummempia pysyviä tuloksia. Oli heikkojen tuloksien takia minusta vähän hinnakas. Tykkäsin paljon enemmän esim Nivean Clean Deeperistä.  Jätän hyllylle. 

3. Schwarzkopf Essence Ultime Diamond Colour Shampoo 250ml. Tää oli ihan hyvä tuote. Shampoo vaahtoi todella hyvin eikä sitä tarvinnut ottaa paljon. Miinuksena oli ainakin mun mielestä sen haju. Jos olisin halunnut haistaa mieheltä suihkun jälkeen, olisin voinut ostaa miesten shampoota :D Hinta oli kyllä aika korkea, niin uskon että samantyyppisiä tuotteita löytää paremilla hinnoilla ja naisellisemmalla tuoksulla :D
Jätän hyllylle. 

4. Schwarzkopf Taft Guardian Angel. Aika perus lämpösuoja suihke! :) Tykkäsin paljon tuoksusta, eikä hiuksista tulleet "tahmeat" (kuten jotkut lämpösuojat tekevät), ja hintakin oli suotava. Oli kyllä melko kovassa käytössä eikä se edes loppunut kauhean nopeasti.  Ostaisin uudestaan! 


5. Victoria's Secret Such A Flirt. Tykkäsin todella paljon tuoksusta! Tuoksu ei pysynyt kauan, mutta ei se oikein haitannut. Pystyi aina lisäämään, koska pullo kestää todella kauan. Jouduin jättämään tämän Uuteen-Seelantiin painon takia, mutta jos löydän sen jostain, ostaisin uudestaan! Hinnoista en oikein voinut sanoa, koska ostin Uudessa-Seelannissa missä on vähän matalampi hintataso, olivat kaikki kuitenkin 4-10€.
Oletteko testanneet näitä tuotteita, ja millaisia kokemuksia teillä on ollut?

- Roxy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! ♥